Workshops

Sammen med min partner, Heidi Hultgreen tilbyder jeg workshops om kærlighed, selvudvikling, yoga og om at være et søgende menneske efter større livskvalitet og mening med livet.

Kontakt os vedr. en skræddersyet workshop til dig og dine venner, familie, kolleger eller virksomhed. Vi vil lave en dag (eller flere), hvor dine ønsker vil blive inkluderet. Temaerne kan være mange, det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Om os:

Heidi er yogalærer, performance designer, og lærer fra De Frie Lærerskoler. Hun har siden 2015 deltaget i løbende bevidsthedstræning hos psykoterapeut Naja Vita Nielsen, hvis kurser og retreats hun er assistent på. Hun er netop blevet certificeret i Jytte Vikkelsøe´s parterapeutiske efteruddannelse “Den mytiske hårdknude metoden”. Du kan læse mere på hendes hjemmeside her. 

Tom er certificeret ID-psykoterapeut, certificeret i “Den mytiske hårdknude metoden” v/Jytte Vikkelsøe, Nada akupunktør og har tidligere afholdt mindfulness forløb. Han er tidligere politibetjent og har 18 års erfaring fra den pædagogiske verden som mentor, coach, psykoterapeut og familievejleder. Han har siden 2008 deltaget i løbende bevidsthedstræning hos Consciousheart.dk. og har stor erfaring med at arbejde med menneskers overgange, kriser og udvikling mod større livskvalitet.

Kontakt os, hvis du/I ønsker at opleve en spændende workshop med 2 ildsjæle.

Kontakt os her:
Tom tlf. 29 11 80 90
Heidi tlf. 22 92 67 64
Mail: tomnorup@hotmail.com
Mail:heidihultgreen@gmail.dk