Individuel Terapi

For mig handler selvudvikling og terapi om at finde tilbage til den person, vi virkelig er.

Som nyfødt er vi perfekt skabt og totalt nærværende i livet. I løbet af opvæksten bliver vi formet af vores forældre, søskende, personale i vuggestue/børnehave, skolelærere, sportstrænere osv. på godt og ondt. Vi indretter os ubevidst efter at få mest mulig accept og kærlighed, og undertrykker de sider af os selv som vores omsorgspersoner ikke bryder sig om. Når vi ubevidst har gjort dette i mange år, er vi blevet “opdraget og formet” til den person, vi tror vi er, og har glemt mange af de sider af os selv, vi blev født med. Vi tænker, “dette er mig”, og når vi møder personer, der er i kontakt med de sider af os selv, vi selv har undertrykt, projicerer vi disse sider ud på dem ved enten at kunne lide dem eller ikke lide dem.

Hele processen i barndommen sker for at få accept og kærlighed. Det har desværre den pris, at vi ikke formår at være tilstede i vores voksne liv med vores autentiske udtryk, og dette er smertefuldt.

I min terapi hjælper jeg dig med at komme i kontakt med de undertrykte sider i dig selv og efterfølgende integrere dem. Dette kan være smertefuldt, da vi kommer i kontakt med sorg, skam, vrede, opgivelse og ked af  det hed. Jeg vil støtte og guide dig gennem processen, og jeg kan med et åbent hjerte sige, at jeg selv har været der, og gået turen selv.

For at sikre en fælles forståelsesramme, anbefaler jeg, at du, inden forløbets start, læser eller hører Jytte´s bog ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”.

Kontakt mig, hvis du lyst til, at jeg støtter dig i at “komme hjem” til dig selv igen?